IL FRATELLI SILVOLDE

IL FRATELLI SILVOLDE De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1650 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Fratelli Silvolde. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:11 Durum : Koud , droog en amper iets van groente. Had groot maar was normaal.
20 mei 2022 om 10:07 Heerlijk zoals altijd en mooi snel bezorgd! Top weer
19 mei 2022 om 23:16 Goed, lekker en snel
12 mei 2022 om 20:50 Eten was goed lekkere sausjes lekker romig niet vet echt goed en lekker gegeten snel bezorg en netjes
10 mei 2022 om 7:30 Snelle bezorging. Het eten was warm, ruime porties en erg lekker. Wij zullen zeker weer bestellen!
8 mei 2022 om 19:38 Netjes gebeld of bestelling 15 min eerder kon worden bezirgd
4 mei 2022 om 22:55 Eten was op zich goed alleen jammer van shoarma die kon ik weggooien zat sambal of zo door kan ik niet tegen dus beetje zonde van t geld En diarree van gekregen
2 mei 2022 om 20:28 Bezorger was echt super snel en eten was lekker
30 apr 2022 om 20:40 De bezorgtijden gaat maar tot 90 minuten, Maar daar ging het ruim overheen. Misschien handig om even contact op te nemen dat het wat langer gaat duren Maar eerlijk is eerlijk, het was wel lekker!
6 apr 2022 om 21:18 Broodje gyros groot bestellen voor 7 euro. Krijg je een mini bakje met een klein pita broodje erbij. Dit nooit weer. Ik verwacht een fatsoenlijk broodje met gyros erin.
2 apr 2022 om 22:52 Goed warm en erg lekker gewoon top
2 apr 2022 om 22:03 Enige is dat ik o.a. een groot broodje doner heb besteld maar een gewone kreeg verder was het prima